August 2016Shpërthim bombe në godinën e policisë në Bruksel

Një bombë ka shpërthyer jashtë Institutit Kriminologjik të Brukselit, pa shkaktuar viktima, raportojnë mediat belge. Bomba shpërtheu në Institutin e Brukselit të Kriminologjisë, në Veri të Brukselit, (godina në foto)…


“Do ta zhdukim me gjithë rrënjë terrorin”

“I shpreh ngushëllimet e mija të gjithë familjarëve të viktimave, Gaziantepit dhe gjithë Turqisë. Këto tradhtarë të cilët pa u dridhur përderën një fëmijë për të vrarë fëmijë, bebe dhe…