Gjykata Kushtetuese pezullon “Vettingun”

Gjykata Kushtetuese ka pezulluar ligjin e “Vettingut” dhe do t’i drejtohet Komisionit të Venecias për mendim për ligjin në fjalë para se të dalë vetë me një vendim përfundimtar për…


RELIGJION

Takim me haxhilerët shkodranë të këtij viti

Paraditën e së shtunës, më 15 tetor 2016, Myftinia Shkodër organizoi një takim vëllazëror me haxhilerët shkodranë të këtij viti. Me këtë rast, u këmbyen urime dhe lutje për pranim…


“Rrënjët Islamike të Evropës”, libër me vlera

Ditën e mërkurë, më 12 tetor 2016, Myftinia Shkodër zhvilloi një bashkëbisedim rreth librit: “Rrënjët Islamike të Evropës” me autor Massimo Jevolella, përkthyer nga z. Zija Vukaj. Aktivitetin e hapi…


AKTUALITETKULTURËTEKNOLOGJI
BOTA

Presidenti Obama mbështet shqiptaren Suzana Shkreli

Suzana Shkreli, kandidatura shqiptare për Kongresin në Shtetet e Bashkuara duket se po realizon ëndrrën amerikane. Asistente-prokurorja Shkreli ka marrë mbështetjen e Presidentit Barack Obama ndërsa kandidon për postin e…RAJONISPORT
SHËNDETI