March 2016

Banka e parë islame do të hapet në Rusi

Banka ka për qëllim që të inkurajojë investime nga vendet islame në Rusi, dhe po ashtu do të nënshkruajë marrëveshje me Bankën Islame për Zhvillim me bazë në Arabinë Saudite….