Bota
Protesta kundër vendimit të Trumpit në Washington

Në protestën e organizuar nga Këshilli i Organizatave Myslimane në SHBA (USCMO) dhe i mbështetur nga grupe të ndryshme, përfshirë edhe Komitetin Kombëtar Administrativ Turko-Amerikan (TASC), protestuesit u mblodhën në…Liban – Kryeministri Saad Hariri pezullon dorëheqjen

Kryeministri libanez, Saad Hariri njoftoi pezullimin e dorëheqjes së tij të papritur, në pritje të konsultimeve për disa çështje të mprehta, përfshirë edhe përfshirjen në konflikte rajonale të Hizbullahut të…