Kulturë
Udhëtimi i jetës i Sidrid Bejlerit

Artisti i mirënjohur shkodran, Sidrid Bejleri është nisur të realizoj një ndër obligimet e fesë Islame, kryerjen e Haxhit. Këtë udhëtim ai, në një postim në facebook, e ka quajtur…Margarita në sheshxhirim, plot plagë

“Djali dhe Deti”, filmi që shqetëson mbi raportet sociale të një shoqërie rikthen në sheshxhirim aktoren Margarita Xhepa, e vlerësuar shumë për rolet e saj në kinemanë shqiptare, këtë herë…