Ambasadori i ri Turqisë në Tiranë dorëzon letërkredencialet

Ambasadori i Republikës së Turqisë në Tiranë, M.Ahmet Yörük më 16 janar i ka dorëzuar letërkredencialet  presidentit të Shqipërisë, Ilir Meta dhe pas saj zyrtarisht ka filluar misionin e tij diplomatik.

Aktualitet