Përurohet fillimi i punimeve për zyrat e reja të FSHF-së

Kryeministri Edi Rama zgjodhi të ishte në përurimin e zyrave të reja të Federatës Shqiptare të Futbollit për t’u çliruar nga borxhi ndaj ekipit kombëtar.

Nga ana e tij presidenti i Federates Shqiptare të Futbollit Armando Duka tha se ka ende shumë për të bërë dhe shpreson se të presë shiritin pas përfundimit të kopmleksit.

Projekti që nisi zbatimin nuk do të ketë vetëm zyra por edhe1500 vende për të trajnuar të gjitha moshat e kombëtares. Ky është një investim I federatës shqipatre së bashku me qeverinë shqiptare

Aktualitet