Zbulohet pajisja e cuditshme që rrit zgjuarsinë me 40 për qind

Ekspertet kane zbuluar nje pajisje te tille ne realitet qe mund te rrise nivelin e zgjuarsise tuaj me 40 per qind.

Dhe mund të mos jetë e larget koha kur ta merrni ne duart tuaja një te tille, pasi hartuesit parashikojnë se përdorimi i tij do të jetë i zakonshem në vetëm pesë deri në dhjetë vjet. Kjo pajisje eshte testuar tek majmunet.

Aktualitet