Gjesti i Cristiano Jr kur babai i tij ngjitej në skenë për të marrë çmimin

Cristiano Ronaldo u shpall lojtari më i mirë në botë për vitin 2017. Ai doli me një superioritet votash nga dy konkurrentët e tjerë Messi dhe Neymar duke fituar 43.16 për qind të votave.

Çmimi i fituar nga Ronaldo nuk befasoi thuajse askënd pasi ishte një gjë e pritshme, por kur sulmuesi portugez u ngjit në skenë kamerat u fokusuan mbi fytyrën e djalit të tij Cristiano Jr.

Në vend që të fokusohej tek babai i tij, Ronaldo Jr nguli sytë e tij për të parë reagimin e Lionel Messit.

Aktualitet