Presidenti Erdogan këndon Kur’an në mes të Beogradit

Presidenti i Republikës së Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan, gjate vizitës zyrtare në Serbi. ka takuar liderët më të lartë shtetëror serb, për të vazhduar edhe me vizitën në Xhamin e Bajraklisë, e cila ndodhët në qendër të Beogradit.

Erdogan takoi krerët e Bashkësisë Fetare Islame në Serbi, kurse gjatë qëndrimit në Xhaminë e Bajraklisë, ai këndoi një asher nga sureja kuranore El-Hashër.

Po ashtu, në shenjë mirënjohjeje dhe respekti, Erdogan, ka pranuar edhe një dhuratë nga imami i xhamisë.

Aktualitet