Këto fjalë ja vlen për t’i lexuar!

Gruaja thotë: Pasi që kishin kaluan 18 vite martesë me burrin, dhe brenda gjithë kësaj periudhe përgatitje të ushqimit për familjen, në fund  përgatita darkën më të keqe të jetës sime!

Mishi ishte djegur, perimet nuk ishin zier mirë, sallata kishte shumë kripë, kurse burri im, gjatë tërë kohës së ngrënies së ushqimit mbeti i heshtur! Mirëpo, para se të filloja të, mu afrua dhe më përqafoi,  i thash pse ky përqafim?! U përgjigj: Ushqimi yt sonte ishte sikurse ushqimi i nuses së re, dhe e pashë të arsyeshme që të sillem me ty sikurse me nusen e re!

[Kjo është dashuri]

Një ditë prej ditëve… vendosën i tërë fshati të dalin e ta falin namazin e shiut, e u tubuan të gjithë për namaz, kurse njëri prej tyre me vete kishte marrë një çadër!

[Kjo është bindje]

Fëmijën një vjeçar, të cilin  kur e ngrisin lart nga qielli qeshet sepse, e di se do ta presin dhe nuk do ta lëshojnë të bjerë  në tokë!

[Kjo është pafajësi]

Për çdo natë përgatitemi për gjumë, dhe nuk jemi të sigurt se a do të zgjohemi nga shtrati në mëngjes, dhe përsëri vazhdojmë të planifikojmë gjëra për ditët që vijnë!

[Kjo është shpresë]

Buzëqesh…                                                                                                                                                                                          Çdo person që e takon ka brenga të shumta…                                                                                                                           Mos mendo për atë që nuk e posedon e ta humbësh atë që e posedon!

[Kjo është jeta]

Aktualitet