NASA: zbulohen 219 planete të reja

NASA ka arritur të zbulojë 219 planete të reja, nga të cilat 10 mund të ofrojnë shpresat e njerëzimit për një banesë të re në shekujt e ardhshëm.

Planetet janë të gjitha jashtë sistemit tonë diellor, kanë pak a shumë madhësinë e planetit tonë dhe janë pjesë e sistemeve të tjera ku uji i lëngshëm, që është elementi kryesor i jetës, në vend që të ngrijë qëndron në sipërfaqe të planetit.

Aktualitet