Haradinaj bashkon pozitë e opozitë

Kuvendi i Kosovës, në seancën e fundit plenare, ka miratuar Rezolutën e propozuar nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, e harmonizuar me grupet tjera parlamentare, e cila kërkon lirimin e menjëhershëm të ish-kryeministrit Ramush Haradinaj.

Si rrallë herë deputetët e pozitës dhe opozitës u bënë bashkë për t’i dhënë mbështetje Rezolutës në mbështetje të Haradinajt, përmes së cilës kërkohet edhe pezullimi i dialogut me Serbinë deri në lirimin e tij.

Aktualitet