Vazhdon qëndresa e PD në “çadrën e lirisë” për zgjedhje të lira

Ka hyrë në ditën e 11 protesta e opozitës, e cila prej 18 shkurtit është ngujuar në “çadrën e lirisë”. Qëllimi është një dhe i vetëm, zgjedhje të lira dhe të ndershme që të drejtohen nga një qeveri teknike.

Dhjetëra qytetarë të ndodhur në bulevardin Dëshmorët e Kombit, mbështeten  edhe nga deputetë dhe përfaqësues të Partisë Demokratike.

Aktualitet