Ato janë binjake por e pabesueshme

Kur mamaja e tyre u thotë të panjohurve se ato janë vajzat e saja dhe janë binjake, atyre u duket e pabesueshme. Dyshimi lind pasi Kalani dhe Jarani Dean kanë lindur me ngjyra të ndryshme të lëkurës. Meyer është kaukaziane, ndërsa i dashuri i saj Thomas Dean është afro-amerikan. Jarani ngjan me të atin, ndërsa Kalani e ka marrë ngjyrën e së ëmës. Mundësia që një çift i racave të ndryshme të lind binjakë me ngjyrë të ndryshme lëkure është 1 në 500.

Aktualitet