December 2017
PD dhe LSI bashkohen për buxhetin e Shkodrës

PD dhe LSI bashkuan votat edhe në Shkodër duke kaluar me 31 të tilla, buxhetin e vitit 2018-të, ndërsa socialistët votuan kundër në këshillin bashkiak. Mbledhja maratonë që zgjati 6…Askënd nuk e çon rryma drejt pasurisë

Nuk është nevoja që të jesh fallxhor që të parashikosh të ardhmen e dikujt. Këtë mund ta bësh duke i bërë atij ose asaj një pyetje të thjeshtë: Cili është…
Mançester Siti ekipi më i mirë

Falë lojës sulmuuese të Guardiolës ka shënuar 60 gola, më shumë se çdo skuadër në ligat e mëdha të Europës. Guardiola tani mban rekordin e fitoreve radhazi në Spanjë me…


Tumeriku – Dobitë dhe Vetitë Shëruese

Tumeriku po bëhet një nga erëzat më popullore në të gjithë botën dhe ka disa arsye pse. Ai është plot me ushqyes dhe siguron efekte fitimpurëse të mrekullueshme për shëndetin,…