BotaErdogan në mbyllje të Samitit të OBI-t

Erdogan në mbyllje të Samitit të OBI-t: Problemi i Palestinës, kauzë e botës islame Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, deklaroi sot se pranimi i Problemit të Palestinës si kauza…

Holandë, protestë kundër sulmeve terroriste.

Në protestën e mbajtur në sheshin e qytetit të Rotterdamit me iniciativën e Shoqatës së Vullnetarëve Turq të Holandës krahas përfaqësuesve të organizatave të shoqërisë civile turke dhe marokene morën…