Religjion

Tanja Fajon: Muslimanët nuk janë terroristë

Parlamenti Evropian dhe institucionet evropiane në Bruksel janë mbyllur, tha në një intervistë për Anadolu Agency (AA), Tanja Fajon, anëtare e Parlamentit Evropian e cila aktualisht ndodhet në Bruksel. Ajo…


Banka e parë islame do të hapet në Rusi

Banka ka për qëllim që të inkurajojë investime nga vendet islame në Rusi, dhe po ashtu do të nënshkruajë marrëveshje me Bankën Islame për Zhvillim me bazë në Arabinë Saudite….