Zyliha Milotit i bëjnë surprizë, për ditëlindje në skenën e Teatrit Migjeni

Mjeshtrja e madhe, aktorja Zyliha Miloti është befasuar dje në Teatrin Migjeni,  kur kolegë dhe spektatorë i kanë uruar ditëlindjen! Zyliha Miloti mbushi 72 vjeç. Aktorja e njohur e humorit ka 58 vite në skenë, 260 premiera e është gjithmonë plot gaz, jetë, humor, e dashur.

Kryebashkiakja Voltana Ademi, gjithashtu, u ngjit në skenë për t’i uruar ditëlindjen.

Aktualitet