Kalon me sukses testin e fluturimit, avioni me dy “trupa”

“Stratolaunch është nxjerrë nga hangari në pistën e aeroportit Mojave, dhe me sukses ka kryer fazën e parë të testimit”, ka shkruar Allen.

Në video shihet aeroplani me dy “trupa” dhe më gjashtë motorë duke lëvizur në pistë, por nuk është ngritur në ajër pasi ngritja në ajër para shihet të bëhet në fazën e dytë të testimit.

Aktualitet