Instagram me një opsion të ri, zbulojeni

Disa përdorues e vunë re këtë fenomen përpara 1 muaji kur ndjekja e hashtageve ishte thjesht eksperimentale. Tanimë ky përditësim ka ardhur për të gjithë përdoruesit. Kështu mund të ndiqni tema të nxehta, serioze dhe çdo interes tjetër tuajin nëse mendoni që një faqe nuk jua plotëson dëshirën, por keni nevojë për më shumë!
Si të ndiqni hashtags?
Në fakt është shumë e thjeshtë. Mjafton të kërkoni një hashtag aty ku kërkoni edhe emra të përdoruesve të tjerë. Menjëhereë do t’ju shfaqet butoni “Follow”.
Sigurisht nëse mërziteni ekziston mundësia të mos e ndiqni më.

Aktualitet