“Tronditet” pushteti vendor, Rama shkarkon 12 prefektët

Kryeministri Edi Rama shkarkon nga detyra prefektët për 12 qarqe. Vendimi është marrë sot në mbledhjen e qeverisë.

Shkarkimi i Prefektëve është paralajmëruar disa javë më parë nga kreu i qeverisë. Në komunikimet me qytetarët, Rama është shprehur se Prefektët deri më sot kanë ekzistuar vetëm në rastet kur kanë rënë zjarre dhe nuk kanë asnjë kontribut për pushtetin vendor.

Vendimet e Këshillit të Ministrave: 

9. PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË TIRANËS
KRYEMINISTRI

10. PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË DURRËSIT
KRYEMINISTRI

11. PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË ELBASANIT
KRYEMINISTRI

12. PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË SHKODRËS
KRYEMINISTRI

13. PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË LEZHËS
KRYEMINISTRI

14. PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË KUKËSIT

KRYEMINISTRI

15. PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË DIBRËS
KRYEMINISTRI

16. PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË VLORËS

KRYEMINISTRI

17. PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË FIERIT
KRYEMINISTRI

18. PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË BERATIT

KRYEMINISTRI

19. PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË GJIROKASTRËS
KRYEMINISTRI

20. PËR LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT TË KORÇËS
KRYEMINISTRI

Aktualitet