Përurohen zyrat e “Reformës në Drejtësi”.

Sot janë përuruar zyrat e reja në të cilat do të punojnë komisionet e Vettingut. Zyrat ndodhen në ish-ndërtesën e Lidhjes së Shkrimtarëve dhe artistëve në Rrugën e Kavajës.

Ajo u rikonstruktua me shpejtësi për t’u përgatitur në funksion të institucioneve të reja të organeve të Reformës në Drejtësi.

Komisionet e Vettingut ndërkohë nisën punën me shqyrtimin e dosjeve të anëtarëve të Gjykatës Kushtetuese.

Pas ceremonisë së inaugurimit, ambasadori amerikan e cilësoi ditën e sotme si ditë shprese për Shqipërinë.

 

Aktualitet