Erdogan: Turqia do të vazhdojë të jetë pranë Jordanisë në çështjen e Jerusalemit

Presidenti Recep Tayyip Erdogan vuri theksin në nevojën e forcimit të mekanizmave të bashkëpunimit për të vazhduar në mënyrë më të saktë solidaritetin mes myslimanëve.

Presidenti Recep Tayyip Erdogan vuri theksin në nevojën e forcimit të mekanizmave të bashkëpunimit për të vazhduar në mënyrë më të saktë solidaritetin mes myslimanëve.

Erdogan, i cili zhvilloi dje një vizitë zyrtare njëditore në Jordani, pas takimit kokë më kokë me Mbretin e Jordanisë, Abdullah i 2-të në Pallatin Al-Husejinije, kaloi në mbledhje mes delegacioneve.

Në pjesën e mbledhjes të hapur për media, Presidenti Erdogan shprehu kënaqësinë nga vizita e tij në Jordani pas 9 vitesh, ndërsa shprehu falënderime për interesimin dhe respektin e treguar ndaj tij dhe delegacionit që e shoqëronte.

Aktualitet