Takimi Erdogan-Rama, diskutohen projektet e përbashkëta

Në një postim në rrjetin social Facebook, Kryeministri Rama thekson se takimi me Presidentin Erdogan ka zgjatur 90 minuta dhe është diskutuar mbi projektet e përbashkëta për aeroportin e Vlorës dhe linjën ajrore shqiptare, me asistencën logjistike e teknike të Turkish Airlines.

“Në Stamboll për Kongresin Botëror të Naftës. Sot në rezidencën e Presidentit Erdogan, ku sapo përfundoi takimi prej 90 minutash, mbi projektet e përbashkëta. Progres i qenësishëm për aeroportin e Vlorës dhe linjën ajrore shqiptare, me asistencën logjistike e teknike të Turkish Airlines”, shkruan Kryeministri Rama në ”Facebook” teksa ka postuar edhe një video me pamje nga takimi me Presidentin Erdogan.

Aktualitet