Selami prezanton platformën: Do rikthej meritokracinë brenda PD

Kandidati për kryetar të Partisë Demokratike, Eduard Selami ka vijuar sot fushatën në Lezhë dhe Laç. Selami ka prezantuar platformën  e tij para anëtarëve të kësaj force politike.

Ai është shprehur se “platforma e tij do të rikthejë meritokracinë brenda Partisë Demokratike.”

“Nga kjo garë Partia Demokratike do të dalë shumë më e fortë”, ka thënë Eduard Selami përpara anëtarëve në Lazhe dhe Laç.

Ai tha se edhe pse kjo është një garë e pa barabartë, nuk është false.

Aktualitet