Gjetja origjinale e maturantes nga Kukësi

Këto ditë në qytete të ndryshme po mbahen mbrëmjet e maturës, ku kryesisht vajzat janë më në siklet për veshjen e tyre, duke bërë shpenzime marramendëse që nga fustani, tualeti dhe flokët.

Por një vajzë e re në Kukës, ka bërë një gjetje origjinale, si për sa i takon veshjes, edhe shoqëruesit të saj.

Ajo zgjodhi gjyshin, i cili njëlloj si mbesa me veshje tradicionale e shoqëroi në mbrëmje.

Fotografitë e së resë po bëjnë xhiron e rrjeteve sociale, për shkak të gjetjes origjinale.

Aktualitet