Aplikacionet më të shkarkuara

10 aplikacionet më popullore Android përbënin një shifër shkarkimi prej 330 milion. Sipas Priori Data, në krye të listës vijon WhatsApp me 93 milion shkarkime.

Në aplikacionet e Facebook dominojnë listën ku katër të parët i përkasin rrjeti social. Whatsapp, Messenger, Facebook dhe Facebook Lite kanë 231 milion shkarkime vetëm gjatë muajit Maj.

Infografiku i mëposhtëm paraqet aplikacionet më të shkarkuara në Play Store gjatë muajit Maj. /PCWorld Albanian

Aktualitet