Ja çfarë thotë shkenca! Për fëmijët e vetëm

Studimet e fundit, knë treguar se fëmijët të cilët janë rritur ma motra apo vëllezër, kanë një strukturë të trurit ndryshe. Ata janë egoist, të llastuar, të grindur. Kjo nuk është thjesht një sjellje tipike e tyre, por diçka që e ka përgjigjen në tru.

Shkencëtarët morën në shqyrtim 250 fëmijë nga të gjithë llojet dhe skanuan trurin e tyre për pjesën e inteligjencës, kreativitetit, dhe personalitetit. Fëmijët e vetëm ishin më të aftë se të tjerët në kreativitet, por më poshtë në personalitet dhe inteligjencë. Skaneri gjithashtu provoi se pjesa e trurit, përgjegjëse për zhvillimin e atyre të trejave, ishte e ndryshme te këta fëmijë

Aktualitet