Marrëveshja sot? Burimet: Palët, më afër se kurrë

RAMA DHE BASHA NE PRESIDENCE - /r/n/r/nRAMA AND BASHA MEETS AT NISHANI OFFICE -

Pas shumë javësh protestë dhe negociata, duket se më në fund marrëveshja mes palëve është më pranë se kurrë.

Burime shumë të rezervuara jashtë dy kampeve i kanë pohuar Top Channel se mazhoranca dhe opozita janë më afër se kurrë një marrëveshjeje.

Sipas TCH, marrëveshja kënaq të dyja palët lidhur me pjesëmarrjen e opozitës në zgjedhjet e ardhshme.

Detajet janë ende të panjohura lidhur me këtë dakordësi të mundshme dhe të shumëpritur me ndërmjetësi amerikane.

Aktualitet