Super kamera e prodhuar nga Nokia, ja pse kushton 45 mijë dollarë

Nokia ka nxjerr në treg për herë të parë një kamera 360° , ku për të blerë një të tille duhet një shumë marramendëse. Kjo kamera ka gjithsej 8 kamera nga të gjitha anët. Të gjitha kamerat ka një pamje prej 187° dhe nga një mikrofon, për të krijuar efekte 3D.

Kjo kamera doli në treg për herë të parë në dhjetor me një çmim prej 45 000 $ por tani çmimi i saj ka zbritur. Me një sensor 2K x 2K, kjo kamera është shumë e veçantë.

Aktualitet