Ditën Ndërkombëtare të Monumenteve të Kulturës

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me një imazh të muzeut Marubi, duke thënë së asnjëherë më parë nuk është punuar me një strategji konkrete për shpëtimin e thesareve të trashëgimisë sonë kulturore, sa në këta tre vjet e gjysmë.

Duke publikuar dy fotografi krahasuese në Facebook, se si ishte dhe si është bërë, Rama shkruan, “Mirëmëngjes dhe me këtë imazh të muzeut Marubi më 2013 dhe sot, ju uroj gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Monumenteve të Kulturës.

Kreu i qeverisë shton më tej se shumë është bërë, por se ende më shumë mbetet për t’u bërë.

Aktualitet