Kryeministri Rama në Francë, takim me kryeministrin Cazeneuve

Kryeministri Edi Rama, përmes një postimi në Facebook njoftoi sot për vizitën njëditore në Francë dhe takimin me homologun francez, Cazeneuve.

“Gjithnjë kënaqësi rikthimi në Paris. Një program i ngjeshur njëditor me biznesin, median dhe kryeministrin e Francës, Bernard Cazeneuve”, shkruan Rama në një postim në FB.

Aktualitet