NIKE prezanton koleksionin e ri me moton “Pro Hixhabit”

Koleksioni i quajtur ‘The Nike Pro Hijabs’ është prodhuar me copë njëkatëshe, të përpunuar dhe rezistente.

Në këtë koleksion, që pritet të zërë vend në dyqane në pranverën e vitit 2018, dominon e zeza dhe ngjyrat natyrale.

Kompania deklaroi se modeli është prodhuar për të dhënë performancën më të mirë sipas kërkesës së klientëve.

Aktualitet