Shkarkohet Shehi nga kreu i AMF-së, LSI ishte kundër

Komisioni i Ekonomisë ka shkarkuar sot drejtoreshën e AMF, Enkelejda, Shehi, bashkëshortja e Dashamir Shehit. Shkarkimi i kreut të AMF ka marrë 9 vota pro dhe dy vota kundër të LSI-së. Shkarkimi i zonjës Shehi nga Mbikëqyrja Financiare është një nismë e Partisë Socialiste. Në mbledhjen e ditës së sotme, komisioni ka arritur ta shkarkojë pasi dështoi javën e shkuar nga bojkoti i LSI-së.

Aktualitet