Shkarkohet ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani

Shkarkohet nga detyra ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani.

Përmes një njoftimi të zyrës së shtypit Kryeministri shqiptar Edi Rama ka firmosur sot lirimin nga detyra të Ministrit të Drejtësisë, Ylli Manjani dhe emërimin në këtë detyrë të Petrit Vasili.

Shkresa i  është dërguatr dhe presidentit të Republikës Bujar Nishani.

Kryeministri Edi Rama ka firmosur lirimin nga detyra të ministrit të Drejtësisë Ylli Manjani dhe emërimin në këtë detyrë të zotit Petrit Vasili”

Shkresa e shkarkimit të tij erdhi vetëm dy orë nga takimi që kryeministri Rama pati sot me kryetarin e Kuvendit Ilir Meta në kryesinë e kuvendit.

Aktualitet