Tastiera-kompjuter, kompjuteri i lëvizshëm me tastier prej gome!

Një produkt inovator në fushën e teknologjisë është edhe tastiera Vensmile K8. Kjo është pajisja e krijuar në konceptin e “të gjitha-në-një”.

Vensmile K8 nuk është vetëm një tastier por mund të themi se është një tastier kompjuter.

Vensmile K8 është një tastier e levizshme me çelësa gome që mund të e të paketohet për ta marrë me vete kudo që shkoni.

Tastiera ka një bazë të bashkangjitur që punon si një kompjuter.

Me një çmim prej 199.99 $, ky kompjuter fleksibël përmban karakteristikat e mëposhtme:

• Windoës 10
• Proçesor Intel Atom x5-Z8300 me 1.4 GHz.
• 4GB DDR3 RAM, 64GB hapësirë e magazinimit eMMC.
• Dy mundësi lidhjeje me Ëi-Fi (802.11 b / g / n) dhe Bluetooth 4.0
• porta ,HDMI dhe VGA
• USB 3.0 dhe USB 2.0.
• Zgjerim 3.5 mm për portën e kufjeve. http://www.albeu.com/kompjuter–internet/tastiera-kompjuter-kompjuteri-i-lvizshm-me-tastier-prej-gome/271759/

Aktualitet