Tregtia Shqipëri-Serbi

Dhoma e Përbashkët e Tregtisë mes Shqipërisë dhe Serbisë, pritet të rrisë shkëmbimet tregtare mes dy vendeve. Këtë vit në Shqipëri kanë hyrë 10 herë më shumë mallra nga Serbia sesa kemi eksportuar atje.

Aktualitet