Data, ja kur prezantohet iPhone 7

Apple do të mbajë më 7 shtator një aktivitet të madh në San Francisco në të cilin do të prezantojë Iphone 7.

Ftesat për ngjarjen e madhe janë prezantuar mëngjesin e kësaj të hëne me mbishkrimin e thjeshtë :  “Takohemi me datë 7”

Prezantimi do ta fillojë në orë 10 të mëngjesit dhe do të transmetohet live nga ueb-faqja e Apple. Ngjarja pritet të zgjasë si zakonisht dy orë.

Aktualitet