December 2017


Shega: Fruti më shërues në botë

Shega është pa diskutim fruti më shërues në botë, gjë të cilën pak e dinë. Më poshtë do të keni mundësinë të  mësoni 12 fakte mbi shegën: 1. Shega njihet…

Koment – Bashkëpunimi rajonal në Ballkan

Për të përshpejtuar procesin e integrimit evropian, vendet e Ballkanit do të duhet të marrin hapa më të vendosura në nivel kombëtar dhe rajonal, në drejtim të sundimit të ligjit,…Instagram me një opsion të ri, zbulojeni

Disa përdorues e vunë re këtë fenomen përpara 1 muaji kur ndjekja e hashtageve ishte thjesht eksperimentale. Tanimë ky përditësim ka ardhur për të gjithë përdoruesit. Kështu mund të ndiqni…


Protesta kundër vendimit të Trumpit në Washington

Në protestën e organizuar nga Këshilli i Organizatave Myslimane në SHBA (USCMO) dhe i mbështetur nga grupe të ndryshme, përfshirë edhe Komitetin Kombëtar Administrativ Turko-Amerikan (TASC), protestuesit u mblodhën në…