December 2017


Dubai : Stop makinave me naftë

Dubai është një nga vendet më të bukur në botë i ndërtuar falë fitimeve të siguruar nga nafta. Dhe pse është një nga vendet më naftëmbajtës në botë, autoritetet e…

Erbaş: Paqja u duhet të gjithëve

Kryetari i Drejtorisë së Çështjeve Fetare (Komunitetit Mysliman-Dijanetit) i Turqisë, Ali Erbaş tha se “Paqja u duhet të gjithëve, jo vetëm muslimanëve, por paqja u duhet të gjitha besimeve. Për…