October 2017


Përurohet shtëpia Vettingut

Publiku duhet të ketë besim tek drejtësia dhe Vettingu është rruga për të mbërritur tek kjo… Me këtë moto me të cilën u përurua sot shtëpia e Vettingut, godina në…Mos harro këto rregula në jetë

Nëse e do pasurinë mos e harro llogarinë. Nëse i do vilat dhe shtëpitë mos i harro asnjëherë varrezat. Nëse i do gjynahet dhe mëkatet mos e harro pendimin dhe…

Lorik Cana merr detyrën e re në FSHF

Lorik Cana është prezantuar zyrtarisht ditën e sotme si ambasadori i Grassroots për Shqipërinë në zyrat e FSHF në prani edhe të Dukës. Grassroot financohet nga UEFA dhe është një…Kush do ti blejë lotët tuaja?

Shko në treg dhe prezantoi lotët e tua, a do të gjesh njeri që do t’i blen ato dhe me çfarë çmimi do t’i shesësh?! Ato s’do të kenë asnjë…