October 2017Albanologu i shquar Robert Elsie ndahet nga jeta!

Albanologu, përkthyesi dhe studiuesi i njohur i letërsisë shqipe Rober Elsie është ndarë nga jeta pas një sëmundjeje të rëndë. Ishte I rrallë pasioni i tij për gjuhën dhe kulturën…
Shënohet Dita e Ashures

Me rastin e muajit Muharrem, në Shkup u bë shpërndarja e ashures për qytetarët. Agjencia Turke e Lajmeve Anadolli raporton se me rastin e muajit Muharrem, në Shkup u bë…