October 2017

Risi, zbulohet kanceri me ndihmën e celularit

Një kirgurg ka arritur që të zbulojë kancerin në qafën e tij në mënyrë rastësore duke përdorur një paisje elektrike me ultratinguj të lidhur me iPhone. Dr. John Martin përdori…Yee: Vucic Harrojeni Kosovën

Harrojeni Kosovën! Integriteti i saj nuk preket! Mesazhi i zëvendës ndihmës sekretari amerikan të shtetit Hoyt Brian Yee në takimin e javës së kaluar me presidentin serb Aleksandar Vuçiç nuk…


Koment – Të bësh biznes në Turqi dhe Ballkan

Sipas rezultateve të studimit “Barometri Ballkanik 2017” bizneset në vendet e Ballkanit nuk kanë edhe aq shumë pritje optimiste për të ardhmen e tyre dhe të ekonomisë në përgjithësi. Studimi…