September 2017

Erdogan-Trump konfirmojnë partneritetin strategjik

Gjatë qëndrimit në Nju-Jork për punimet e sesionit të 72-të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së, Presidenti Erdoan realizoi një takim me homologun amerikan. ndodhur në Nju-Jork për punimet e sesionit…
Rama takon presidentin amerikan, Trump

Kryeministri i Shqipërisë dhe ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati ndodhen në New York në punimet e sesionit të 72-të të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së. Kryeministri…