August 2017
Të moshuarit duhet të ecin më shpejtë

Personat e moshës së mesme duhet që gjatë vrapimit të ecin më shpejtë në mënyrë që të qëndrojnë të shëndetshëm, bëhet e ditur në një publikim të fundit të Qendrës…Në 15 muaj falimentojnë 18 mijë biznese,

Bizneset shqiptare po pushojnë me shpejtësi aktivitetin, në kontradikte me ecurinë ekonomike të vendit, që këtë vit po njeh ritmet më të larta rritjeje. Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve bëri…


Xhamitë historike në Greqi

Një numër i madh i xhamive të arkitekturës turko-islame në Greqi, të cilat kanë arritur që të mbijetojnë që nga periudha osmane e deri më sot, po përdoren si muze…


Përmbytjet katastrofike godasin Teksasin

Qyteti amerikan i Hjustonit është në kthetrat e stuhisë më të madhe në historinë e shtetit të Teksasit, thonë meteorologët. Më shumë se 75cm shi ka rënë në pjesë të…Vizitë harmonie në mes besimeve fetare

Një grup studentësh, seminaristë katolikë të Milanos vizitojnë xhaminë e Parrucës. Ditën e enjte, më 17.08.2017 dhe ditën premte, më 25 .08.2017 në ambientet e xhamisë së Parrucës  përfaqësuesit e…