August 2017

A kemi përfitime nga dushi i ftohtë?

Një dush i ftohtë shpesh rekomandohet jo vetëm gjatë ditës së ngrohta të verës por edhe ditëve tjera. Kjo është parë si e diskutueshme mirëpo studime të fundit tregojnë se…Ligji i legalizimet, do të ndryshojë

Qeveria do të ndryshojë ligjin për t’i hapur rrugë legalizimit të rreth 160 mijë objekteve informale, të cilat kanë probleme dhe nuk mund të legalizohen me ligjin aktual. Artan Lame…
Shkodër, zjarr në rezervatin e mbrojtur

Prej ditës së djeshme, flakët po përpijnë sipërfaqet e pyllit në parkun natyror të Pulajt në Velipojë. Të paktën 8 hektarë bimësi e ndryshme janë djegur në këtë rezervat, i…