July 2017
Rama: Objektivi themelor kriminelët, pastaj bimët

Në luftën kundër kultivimit të kanabisit, për kryeminsitrin Edi Rama tashmë prioritet i policisë duhet të jetë goditja e krerëve të grupeve kriminale dhe sekuestrimit të aseteve të tyre.  Ai…Neymar drejtë largimit nga Barcelona?

Braziliani Neymar kohëve të fundit është këshilluar që të largohet nga Barcelona, nëse dëshiron që të rritet edhe më shumë si lojtar, pasi në Barcelonë gjithnjë do të jetë nën…