June 2017Samiti i Brukselit, siguria dhe Brexit në fokus

Liderët e Bashkimit Evropian i janë drejtuar Brukselit për samitin e radhës, ndërsa siguria në kryeqytetin belg është tejet e lartë pas sulmit terrorist në tentativë në stacionin e trenave….
Kryemadhi kundër ambasadorëve

Nënkryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi është shprehur kundra ambasadorëve të huaj në Shqipëri. Në emisionin “Studio e Hapur”, Kryemadhi akuzoi ambasadorët se kërkojnë të ketë destabilitet në Shqipëri. Sipas saj,…Bëji këto rregulla ligji në shtëpi!!!

Fëmijët janë kënaqësia e syve të prindërve të tyre, dhe mbi prindërit, bie përgjegjësia e edukimit të tyre. Projekti i edukimit është projekti më i rëndësishëm në jetën e prindërve!…


Arsyet pse nuk keni energji të mjaftueshme

Ndodh shpesh që të gjithë të vonohemi për në punë në mënyrë që të kemi mundësi edhe për një kotje të syve. Por nëse kjo ndodh shpesh atëherë nuk është…


NASA: zbulohen 219 planete të reja

NASA ka arritur të zbulojë 219 planete të reja, nga të cilat 10 mund të ofrojnë shpresat e njerëzimit për një banesë të re në shekujt e ardhshëm. Planetet janë…