June 2017

Trump-Clinton, sherr në rrjetet sociale

Në përpjekje ndoshta për t`i shpëtuar furtunës që shkaktoi në rrjetet sociale me gabimin e tij ortografik, Donald Trump iu rikthye talljes së preferuar për ish-rivalen e madhe në zgjedhjet…


Përbërja e qeverisë së re të Maqedonisë

Parlamenti i Republikës së Maqedonisë zgjodhi të mërkurën qeverinë e re të vendit në prani të 111 deputetëve, prej të cilëve 62 votuan pro, 44 kundër dhe pesë abstenuan. Kryeministri…


De Biasi publikon listën e lojtarëve

Trajneri i Kombëtares shqiptare, Gianni De Biasi ka publikuar listën e lojtarëve të ftuar për miqësoren kundër Luksemburgut dhe atë kualifikues ndaj Izraelit. Pas sherrit, tekniku italian ka lënë jashtë…